miercuri, 5 ianuarie 2011

Justin Bieber în Vanity Fair

Scris de : Glamo

Tânărul cântăreţ,Justin Bieber,apare în noul număr al revistei Vanity Fair cu un pictorial destul foarte reuşit.

El vorbeşte în interviu cât de nubun şi sărit de pe fix este.

''Am pus un video pe Youtube  ca să-l vadă bunica şi câteva rude şi în scurt timp o mulţime de străini au dat click pe el, probabil din cauză că au recunoscut cântecul. Şi apoi mama mi-a zis: “Uite ai 100 de vizionări” Apoi “O, uau, 1000 de vizionări.” Până să ne dăm seama s-au adunat mii şi mii de vizionări. Dar niciun moment nu mi-a trecut prin cap că aş putea începe o carieră muzicală pornind de la asta.

Sunt nebun. Sunt sărit de pe fix. Aşa funcţionează creierul meu.Nu sunt normal. Gândesc diferit-mintea mea este într-o cursă continuă- dar cred că cei mai buni muzicieni sunt aşa.

Pur şi simplu nu pot dormi noaptea şi mă gândesc. Mă gândesc la toate acele lucruri pe care nu am avut timp să le fac în timpul zilei, la familie şi la Dumnezeu, la acele lucruri care sunt cele mai importante, dar nu ai timp să te gândeşti la ele în timpul zilei pentru că ai fost ocupat făcând diverse lucruri.

Este greu să menţii un echilibru între viaţa privată şi carieră. Un copil obişnuit, dacă răceşte pur şi simplu merge acasă. Eu nu pot să fac asta…totul este important. Chiar când sunt nervos, trebuie să zâmbesc şi să mă prefac. Nu fac asta des, îmi place să fiu eu însumi, dar ştiu că trebuie să renunţ la multe din viaţa mea privată.

Nu vreau să fiu arogant dar, dacă mă plimb pe stradă şi o fată mă vede, e posibil să mai arunce o privire înapoi pentru că probabil că arăt bine, nu?






6 comentarii:

  1. ramona6/1/11

    :X:Xdoamne ce frumos e

    RăspundețiȘtergere
  2. alice6/1/11

    imi place poza cu camasa descheiata:x

    RăspundețiȘtergere
  3. ginger6/1/11

    asta are pectorali?:o waw

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim5/6/11

    vai e asa de sexy si dragutz..........nu osa avem sanse cu el....

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim6/6/11

    lasati fetelor exista atatia baieti in lumea ASTA

    RăspundețiȘtergere
  6. alexutza15/7/11

    fetelor,fetelor el e cu selena deci practic nu avem nici o sansa dar tot e dragutz..........

    RăspundețiȘtergere