duminică, 15 mai 2011

Azerbaidjan a câştigat la Eurovision

Scris de : Glamo

Azerbaidjan a câştigat aseară la Eurovision.Când deja 20 de tări au votat,Suedia era pe locul 1.Toţi credeau că ei vor câştiga iar cel care a reprezentat Suedia anul acesta a fost Eric Saade în vârstă de 21 de ani.

După ce Eric era sigur că va câştiga,ghinionul a venit.Azervaidjan i-a luat locul.Cele două ţări se băteau pentru primul loc.

România a ieşit pe locul 17 iar Moldova pe locul 12.

Când ultima ţară mai avea de votat,Italia a primit 12 puncte din câte îmi amintesc,şi au urcat pe locul 2 iar Suedia a coborât pe locul 3.

Chiar dacă îmi plăceau mai multe piese de acolo,ţineam prima dată cu România.Când am văzut că deja nu mai au nici o şansă,am continuat să ţin cu Suedia.

Vroiam foarte mult ca Suedia să câştige pentru că melodia a fost foarte tare.Dar,de obicei,oamenilor le plac dueturile dintre o femeie şi un bărbat.

Voi cu cine ţineaţi înafară de România şi Moldova?

6 comentarii:

  1. Khriss15/5/11

    mai bine castiga altcineva

    RăspundețiȘtergere
  2. no way15/5/11

    nu vreau sa supar pe nimeni dar si Azerbaidjan avea o piesa draguta si cum spune si Glamo oamenilor le plac dueturile

    RăspundețiȘtergere
  3. Girly-M15/5/11

    ai dreptate Glamo chiar ca oamenilor le plac dueturile in special alcatuite dintre o femeie si un barbat asa a fost si la noi anul trecut cu Paula si Ovi

    RăspundețiȘtergere
  4. ce tare ca a participat si Blue !! ba da io nu inteleg dc nu i-au votat nimeni?is f celebrii si au f multi fani eu ma asteptam sa fie pe primul loc daca sunt asa de celebrii

    RăspundețiȘtergere
  5. Bubble GuM15/5/11

    pai Cat uite,vezi,concursul asta nu e superficial si nici cei care voteaza,ei voteaza pentru muzica si prestatia lor nu pentru ca sunt foarte celebrii si asta este bine si ma face sa vreau sa continui sa ma uit in fiecare an

    RăspundețiȘtergere